שסטוביץ לזניה בשרית כשרה עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים

לזניה בשרית כשרה עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים

(ציון 91)

750 גרם בשר בקר טחון
1 קופסא (500 גרם) לזניה של ברילה  
1 צנצנת רוטב עגבניות ברילה
2 ביצים
2 גזרים
1 בצל
6 קישואים ישרים וארוכים
1 חבילת ערמונים בואקום
מלח ופלפל לפי הטעם
קורט טימין טרי
שמן זית לטיגון
 

 

  1. חותכים את הבצל והגזר לקוביות קטנות ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית.
  2. מוסיפים את הערמונים והבשר הטחון, ממשיכים לטגן עד שהבשר משחים מעט.
  3. מוסיפים את רוטב העגבניות והטימין ומבשלים כחצי שעה.
  4. מתבלים במלח, פלפל לפי הטעם. מניחים בצד לצינון.
  5. פורסים את הקישואים לאורכם לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ וצולים על מחבת פסים רותחת כחצי דקה מכל צד ומניחים בצד.
  6. לאחר שהבשר התקרר מוסיפים פנימה את  הביצים ומערבבים היטב.
  7. יוצקים מעט מתערובת הבשר לתבנית אפייה, עליה מסדרים שכבה של עלי לזניה, עליהם שכבה אחת של קישואים ושוב שכבת בשר, עלי לזניה, קישואים וחוזר חלילה.
  8. השכבה האחרונה צריכה להיות עלי לזניה, עליהם קישואים ועליהם מעט מאד רוטב בצורה בה הקישואים עדיין ייראו.
  9. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ואופים כשעה. מוציאים, מצננים ומגישים.
     

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר