שסטוביץ בודהה בול

בודהה בול

קערת-ארוחה עם קוסקוס מלא, גרגירי חומוס, אבוקדו ועוד הפתעות
(ציון 95)

מצרכים ל-4 קערות משביעות:
1 שקית קוסקוס מלא מאסטר שף
1/4 כפית מלח
1 אבוקדו בשל
1 קופסת שימורים גרגירי חומוס מאסטר שף, מסוננים מנוזלים
1/2 קופסה נבטי חמנייה או כל נבטים דקים/קטנים אחרים שאוהבים
3 בטטות, קלופות
10 צנוניות
15 עגבניות שרי מסוג תמר
תרסיס שמן

לרוטב
3 כפות סויה רגילה מאסטר שף
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
1 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורד דק על פומפייה
1/2 כפית שמן שומשום
1 כף מיץ ליים או לימון

להגשה ועיטור
3 כפות שומשום לבן
3 כפות שומשום שחור

 

1.     שמים בקערה את הקוסקוס ומוסיפים מלח ומים רותחים לפי הכמות בגב האריזה. סוגרים וממתינים 5 דקות. מאווררים עם מזלג ומצננים מעט.

2.     בינתיים חותכים את הבטטה לקוביות ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. מתיזים מעט ספריי שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד הזהבה.

3.     פורסים את הצנוניות לפרוסות דקות מאוד ומעבירים לקערה עם מים וקרח.

4.     חותכים את האבוקדו לחצי ומוציאים את פנים האבוקדו בשלמותו. פורסים לפרוסות דקות.

5.     בקערה קטנה מערבבים את מצרכי הרוטב.

6.     חותכים את העגבניות לחצי.

7.     מרכיבים: בקערות עמוקות שמים קוסקוס בתחתית עד 2/3 גובה הקערה.

8.     מניחים באמצע חצי אבוקדו חתוך לפרוסות, כשהחלק הירוק כהה כלפי מטה.

9.     מסדרים מסביב נבטים, גרגירי חומוס, קוביות בטטה, חצאי עגבניות ופרוסות צנונית.

10.  מעטרים את האבוקדו באמצע עם שומשום לבן ושחור ומזלפים מעל את הרוטב.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר